Godaften
Var det en af de gode dage?

Sindsarbejde er din adgang til at være en aktiv formgiver af din oplevelser, dine anskuelser - dit liv.
Med Sindsarbejdet åbner du op for en dybdegående og langsitet anskuelse på livet. Kortsigtede gevinster nedtones eller udelades, medmindre de er en del af dit langsigtede ønske til livet.
Resultatet er, med lidt øvelse, en naturlig og ualmindelig klar form for enkelthed og sandhed i livet.

Kom i gang med at være en aktiv formgiver af dit liv. Skab det du virkelig brænder for, som du ellers på din sidste dag, vil fortryde bitterligt at du ikke gjorde. I dag er en glimrende og passende dag at begynde.

Hele vores væsen, fra de indre sjæleplaner til den ydre farverige personlighed, har et fælles brændende ønske om at leve et frit, kærligt og udbytterigt liv med harmoni på alle planer. Definitionen af harmoni og frihed varierer dog under tiden kraftigt, afhængig af hvilken af vores indre "stemmer" vi er i kontakt med. Ved at hjælpe denne og andre indre uenigheder til enighed, kan der opstå en helt ny form for egenkærlig hamoni og nærmest betingelsesløs frihed. Det er i sigte for os alle - hvis vi vil.

Dit sind er vågent i dig og arbejder uafbrudt. Sindet er en process i dig, der til enhver tid leverer de løsninger og muligheder til dig, som "matcher det du har bedt om". Man kan altså betragte sindet som en umådelig stærk kraft der udelukkende arbejder efter bestilling. Sindet tager dine bestillinger i dag og det tog imod dine bestillinger da du var yngre. Det er formentlig sådan at en del af de gamle bevidste eller ubevidste bestillinger du foretog engang, i dag skaber tanke- handle- og levemønstre som ikke tjener din hverdag eller dine fremtidsdrømme længere. Menneskevæsenet er heldigvis plastisk og evigt formbart - men kun hvis du vil deltage aktivt i sindsarbejdet.

Når vi ikke deltager aktivt i sindets arbejdet, bliver vi til passive passagerer på denne dyrebare rejse gennem livet. Idet vi går fra passiv passager på sindets rejse til aktiv deltager på vores egen rejse, føres vi igennem den, med tiden skabte personligheds snørklede forhindringer og ud på den anden side. Den anden side er ikke et nyt sted. Det er blot en personlighed med større grad af indre enighed. Indre enighed giver færre indre konflikter. Dette er oplevelsen af at være "mere vågen", "mere klar", "mere til stede" og ikke mindst at være mere forbundet og i trit med det inderste - ens essens. Når du er forbundet med din essens får du de sande svar om den virkelighed du ønsker at skabe, og som din dybeste jeg-følelse altid har længtes efter.

Så hvad er det du helt ind i sjælen ønsker dig at opnå, opleve, mærke eller blive fri af?


Morten Nielsen Sindsarbejder og livsvejleder

E-mail: morten@sindsarbejde.dk
Telefon: 23 23 30 78
Sted: Hovedstadsområdet, fleksibelt

Siden 2008 har jeg udddannet mig, gjort mit eget Sindsarbejde, og i Sindsarbejde sessioner, været vidne til kolosale forandringer hos mennesker der ønskede et mere frit, tilfredsstillende eller berigende liv.

Jeg har en umådelig stærk interesse for det vi er, som er mere end det at være et 3 dimensionelt menneske. Det det er det som lever urørt i stilhed dybt i os bag personlighedens mange farverige facetter. Det vi kan opleve og udrette via kontakten til det dybe i os, synes ikke at kende grænser. Hele mit liv har jeg været draget af at forstå og opleve fundamentet bag vores eksistens som mennesker. Længe har jeg ikke forstået og klodset har jeg været, men brikkerne er ved at falde på plads og jeg formår nu i større grad at spille livets spil efter virkelighedens sande love og regler.

Jeg er lykkelig gift, har 4 dejlige børn, er født i 1975 og har været 100% selvstændig siden 2003. Jeg oplever stor tilfredshed med de forandringer der er skabt med Sindsarbejdet i mit menneske-væsen. Ikke mindst glædes jeg ved de aktiviteter jeg løbende har skabt i den ydre "store" virkelighed.

+ Uddannelse, certificering og erfaring

 • 2000 Uddannelse: B. Eng, Ingeniørhøjskolen i København
 • 2003 » Selvstændig virksomhedskonsulent og rådgiver
 • 2007 » Indehaver af IT selskab
 • 2010 Certificering: Klinisk Master Hypnoterapeut
 • 2010 Certificering: Master NLP Practitioner
 • 2010 Certificering: Regressions terapeut med speciale i hypnose
 • 2010 » Selvstændig hypnoterapeut
 • 2011 Certificering: Spirituel Hypnoterapeut og tidligere liv guide
 • 2011 Certificering: CoachMaster Coach
 • 2011 Sindsarbejde kommer til verden
 • 2011 » Selvstændig coach og mentor
 • 2011 » Supervision og undervisning på skoler der uddanner og danner terapeuter
 • 2015 » Undervisning og workshops for virksomheder. Medarbejder- og lederniveau
 • 2017 » 6. års studerende på et 11 årigt esoterisk filosofi studie

Book sessioner Det hele starter med en god telefonsamtale

Sindsarbejde sessioner består af en balanceret sammensætning af samtale, guidet fordybelse, følelsesforløsning, visualisering og coaching. Hver ting til sin tid. Alt sammen båret af den kommunikation, der opstår imellem og omkring os, i det intuitive felt der lever i sessionerne.

Det hele starter med en god telefonsamtale hvor vi finder ud af om kemien imellem os fungerer. Vi skal begge have en god fornemmelse og være enige om at gøre arbejdet. Herefter de 3 første sessioner á 1-2 timers varighed. Det er ikke så vigtigt om det tager 1 eller 2 timer. Nogen gange er man tilfreds og mættet efter 45 minutter. Din investeringen for 3 sessioner er 3.600 kr inkl. moms (ekskl. moms for virksomheder), som betales forud for første session på mobilepay eller kontant ved første session.

Min forventning til dig er at du ønsker at tage ansvar for din vej frem i livet. Jeg forventer ikke at du allerede kan tage ansvar, blot at du er parat til at lære det. De fleste mennesker oplever ikke eget-ansvar som noget særlig tiltalende. "Det er jo omgivelserne der er i vejen for det man ikke opnår eller oplever". Det er dog først når vi står ved vores fulde ansvar for ALT i og omkring os selv, at vi bliver i stand til at være en aktiv formgiver af vores liv - en aktiv Sindsarbejder.

Arbejdet med sindet er unikt for den enkelte. Jeg har god erfaring med at arbejde i de tempi og på de niveauer som er åbne og tilgængelige.

Velkommen til det først skridt ind i en skarpere virkelighed.

Forståelse . Fordybelse . Livsvejledning . Sessioner . Mentoring . Foredrag . Undervisning