Når Iværksætterdrømmen ikke længere matcher med virkeligheden

Som iværksætter er du garanteret sprudlende fuld, og til tider helt euforisk af den energi, der cirkler omkring din idé eller dit produkt. Måske har du længe været klar over at det netop er din idé eller dit produkt, der kommer til at gøre en forskel i verden. – Jeg er sikker på at du har ret, og jeg håber at det lykkes for dig?

Ofte er det sådan i en iværksætterorganisation, at hele dagen og dagens aktiviteter ikke bare emmer af sprudlende fornyende og drivende iværsætterenergi. En iværksætterdag bliver hurtigt til hverdag. Vi møder trivialitet, svære langvarige beslutningsprocesser og i det hele taget situationer, der slet ikke føles ens med glæden der strømmer ud af iværksætterdrømmen.

Modstand og udfordringer på både professionelt og privat niveau er en naturlig del af processen. Det er bare ikke naturligheden vi oplever og føler, når vi står midt i situationer som næsten er uoverkommelige.

For mange iværksættere stopper drømmen ved at der ikke er kapital nok, for andre stopper den på grund af organisationsproblemer og igen for andre stopper det hele, når iværksætterdrømmen og de personlige værdier ikke længere matcher den skabte virkelighed.

Jeg er og har været iværksætter igennem 10 år, og til dagligt driver jeg to internet platforme.

Igennem sindsarbejde bliver du med garanti mere bevidst om dine ukendte ressoucer og de vinkler du har på livet, som ikke gavner dig og din iværksætterdrøm. Sindsarbejde vil med garanti tilføre dit professionelle og private liv dimensioner og muligheder, som ligger et godt stykke uden for din nuværende fantasiramme.

Brug et par sessioner på at knække koden til hvordan ”du skaber din virkelighed i virkeligheden”.

Sessioner, muligheder og priser

Læs mere om muligheder og priser her

Book foredraget: Nå ind til dit skabende instinkt


Forståelse . Fordybelse . Livsvejledning . Sessioner . Mentoring . Foredrag . Undervisning