Er du klar til at prøve hypnose?

Emnet er forbundet med en masse fordomme, gammel viden og forestillinger om at det er et led i en underholdningsform, som findes i tv og på teatre rundt om i verden.

Når vi omtaler Hypnose som et led i behandling af lidelser, eller som et led i at opnå mere kvalitet i livet, så er vi milevidt fra begrebet scenehypnose. Den eneste fællesnævner der er: er at personen, der befinder sig i en trancetilstand, har ønsket og tilladt at komme i denne tilstand.

Hypnose skaber klarhed som redskab til behandling og helbredelse

En hypnose eller en hypnotisk trance er en tilstand i menneskets sind der defineres ved, at hjernes svingninger befinder sig på et lavere niveau, end ved vågen tilstand og på et højere niveau end ved søvn. Det kan altså måles om en person befinder sig en hypnostisk trance! Fremmed for os er det heller ikke, da vi flere gang dagligt, og spontant indfinder os selv i en slags trance. Vi lægger bare ikke mærke til det fordi trancerne indtræder sammen med noget af det mest naturlige for os. Vi når nemlig hypnotiske tranceniveauer i en kort periode inden vi falder helt i søvn, når vi vågner og ikke er helt vågne, og igen i løbet af dagen, når vi dagdrømmer.

Specielle kendetegn ved tranceniveauerne er at man stirrer, falder i staver, det gibber måske lidt ufrivilligt i kroppen og at der har en bevidsthed om at man ikke er helt vågen, men samtidig sover lidt. En anden fællesnævner for tranceoplevelser, er at det er en utrolig behagelig og afslappende og særdeles ressourcefyldt tilstand at befinde sig i.

Morten Nielsen

Klinisk Master Hypnoterapeut & Livsvejleder

Telefon: 21 63 33 25
E-mail: morten@sindsarbejde.dk

Ulsevej 16a
2650 Hvidovre


Forståelse . Fordybelse . Livsvejledning . Sessioner . Mentoring . Foredrag . Undervisning