Hvad er klinisk hypnoterapi?

Som klinisk hypnoterapeut arbejder jeg udfra flere forudsætninger, og en af dem er at "Sindet lagrer alle oplevelser i en persons liv". Når nu det er sådan, så lagrer sindet selvfølgelig både de gode, de mindre gode og de rigtig slemme oplevelser eller traumer. Klinisk hypnoterapi består af nærværende "samtaler" i hypnose og en samling blide metoder, der muliggør kontakt til de tidligere oplevelser, som sindet har gemt og fortolket på.
Det er nemlig sådan at sindet ikke blot gemmer oplevelser der opstår, det giver også oplevelserne vægt og betydning. Det er denne vægt, tolkning eller forståelse, der er med til at danne retning for personens videre udvikling. Eksempelvis oplever vi at mennesker med hårde barndomme, også har sværer voksenliv. Så længe de ikke er bevidste om det, så vil de ofte være et produkt af de ting der er sket for dem i de tidlige år.

Med klinisk hypnoterapi får personen bevidsthed, indsigt og ny forståelse omkring de tidlige oplevelser. Det at genopleve og nyfortolke en "gammel" situation, har den givende effekt at glemte følelser forløses og nye ressourcefyldte følelser og muligheder opstår i sindet.

Dette betyder i sin enkelhed at man kommer sig selv mere nær, og skaber en ny mere lys virkelighed for sig selv.

Morten Nielsen

Klinisk Master Hypnoterapeut & Livsvejleder

Telefon: 21 63 33 25
E-mail: morten@sindsarbejde.dk

Ulsevej 16a
2650 Hvidovre


Forståelse . Fordybelse . Livsvejledning . Sessioner . Mentoring . Foredrag . Undervisning