Vægttab - hvad ligger til grund for din vægt?


Forstår du egentlig hvorfor du ikke kan komme i gang med at tabe dig?
Hvorfor er det, at vi så tit ikke går i gang med at gøre de ting der naturlige og gode for os?

Det er helt sikkert ikke nyt for dig at læse om endnu en kur til opnåelse og sikring af vægttab. Forskellen fra slankekurer og det du oplever hér er ganske enkel. Dette er ikke en kur! Det er ikke en midlertidig kraftanstrengelse du skal gennemleve og det har heller ikke et spændende eller dramatisk navn.

Det du oplever hér, er oplevelser der forandrer dig, så du ikke længere er i stand til, eller har lyst til at spise det du gør i dag. Der er sikkert flere årsager til du spiser som du gør, motionerer som du gør og tænker som du gør, og disse årsager har grobund i dig som den person du er blevet igennem dit liv. Misforstå mig ikke! Du er perfekt som du er - du ER helt intakt og vidunderlig, og der har med garanti været meget valide årsager til at du har taget på i vægt.

Relevante links

Fra psygo.dk Er din personlighed årsag til din overvægt?

Fra politiken.dk Psykiske årsager til overvægt er overset

Køb forandringspakken og tab dig

Pakken består af
6 sessioner af 1,5-2 timers varighed fordelt på 12 uger.

Pris 3.800,00 kr. inkl. moms.

Alle mennesker har forskellige årsager til at have for høj vægt. Derfor skræddersyes de 6 sessioner til dig efter en indledende telefonsamtale.

Igennem processen vil du opleve at mærke mange smukke sider af dig selv, som du forlængst havde glemt du havde. Du kan derfor ikke undgå samtidig at udvikle og genopdage et sundt og stærk selvværd.

Ring til Klinisk Master Hypnoterapeut & Livsvejleder Morten Nielsen på telefon 21 63 33 25.

Husk at viden om mad, motion er vigtig, hvis man altså ikke allerede har den. Det nytter ikke at blive ved med at læse information om forskellige slankekure.
Det er jo heller ikke manglende viden der er problemet. Det svære er at tro på at vægttabet overhovedet kan indtræffe, og ligeledes svært er det at sætte det i gang. Specielt når der tit er så meget modstand inden i, der trækker den "velkendte" anden retning.


Forståelse . Fordybelse . Livsvejledning . Sessioner . Mentoring . Foredrag . Undervisning